ÜRÜNLER/HİZMETLER > Shingle

SHINGLE

fiberglas donatılı okside bitümden üretilen yeni Bardoline'ler üzeri çeşitli renklerde granüle mineral ile kaplıdır. Ortalama 10 kg/m2 ağırlığıyla hafif kaplamalar grubuna giren yeni Bardoline'ler,

  • Üzerinde rahatça ve tahribat yapmadan yürünebilen bir malzemedir. 
  •  Esnektir, çatlamaz, kırılmaz, sıcak-soğuk farklarından etkilenmez.
  • Kesinlikle su geçirmez, bakım gerektirmez, uzun ömürlüdür Kolay uygulanır, karmaşık ve eğrisel çatı yüzeylerine de rahatça kaplanabilir.
  • Küçük parçalı dokusu, cazip ve kalıcı renkleriyle estetiktir.

Geleneksel ve standart çeşitleriyle bilinen kırmızı ve yeşil tonların yanı sıra iki değişik renk tonuyla çatılara daha farklı ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Bardoline'ler, %30 veya daha çok eğimli ahşap çatılara galvanizli, geniş başlı özel çivilerle çakılarak tespit edilir.

Düşük eğimlerde veya düzgün yüzeyli beton çatılarda bitümlü membranlar ile birlikte yapıştırılarak uygulanır. İşçiliği kolay ve hızlıdır. İki ustayla bir günde 150 m2'ye kadar çatı kaplamak mümkündür.

Bardoline çeşitleriyle yapılan çatı kaplamasında duvar dibi, mahya, eğik dere, gibi özel detaylar için çinko, sac gibi farklı malzemeler gerekli değildir. Bu çatılar soğuk çatı yapım kurallarına uygun şekilde havalandırılmalıdır. Çatı tek bir malzeme ile bitirildiği için tamamında renk ve görünüş bütünlüğü sağlanır.

 

 

 

© 2005 Copyright Baltaş Çatı Kaplama San. Tic. Ltd. Şti.
Design by 3T Bilişim